Gestul impresionant pe care l-a făcut o fetiță de cinci ani pentru o colegă de grădiniță. „Ea nu înțelege cât de mare este impactul pe care l-a produs”

14 Feb 2018   •   14:43
Gestul impresionant pe care l-a făcut o fetiță de cinci ani pentru o colegă de grădiniță. „Ea nu înțelege cât de mare este impactul pe care l-a produs” Galerie foto (2) Foto: Facebook/Carla Porter

Pentru Sunshine Oelfke, o fetiță în vârstă de cinci ani din SUA, a devenit o obișnuință să primească zilnic lapte la grădiniță. Așa că a fost surprinsă să vadă că una dintre colegele ei nu a avut lapte la masa de prânz.

Astfel, fetița a decis să își golească pușculița pentru a o ajuta. Sunshine a ajuns acasă și a vărsat conținutul pușculiței în mijlocul sufrageriei, apoi a început să organizeze banii în monede și bancnote. Apoi a strâns toți banii într-o pungă, pe care a băgat-o în ghiozdan.

Bunica lui Sunshine a dezvăluit că a fost profund impresionată de gestul nepoatei sale.

„Ea nu înțelege cât de mare este impactul pe care l-a produs în noi, dar acum știe că poate să facă orice își pune în minte”, a spus bunica fetiței, potrivit today.com.
 

Parteneri
x close