Antena 3 CNN Externe Ginecolog pervers, prins după ce a înregistrat sute de paciente

Ginecolog pervers, prins după ce a înregistrat sute de paciente

Un fals ginecolog a înregistrat sute de femei care s-au dezbrăcat la webcam pentru consultații online. Acesta a fost descoperit după ce o tânără a devenit suspicioasă, după o discuție cu tenta sexuala cu medicul. După ce a căutat informații despre el, a realizat că medicul nu avea nicio legătură cu această meserie.

Ginecolog pervers, prins după ce a înregistrat sute de paciente
Sursa foto: pexels
de Naty Badea    |    04 Noi 2021   •   11:13

O nouă forma de agresiune sexuală apare în Italia. Totul a pornit de la Noemi, o tânără de 24 de ani, care a fost sunată de un bărbat și rugată să îl contacteze printr-un apel video.

Deși bărbatul nu și-a arătat chipul, acesta a rugat-o să îi arate zonele intime, spunându-i că este medic ginecolog. 

Femeia l-a crezut pentru că avea numărul ei de telefon și mai multe date personale ale ei.

Tânăra nu a dorit să își arate zonele intime, însă i-a trimis o poză pe care o făcuse cu câteva zile în urmă și pe care i-a trimisese adevăratului ei medic ginecolog, pentru că aceasta avusese câteva probleme. 

În urma discuției, tânăra a devenit suspicioasă, l-a căutat pe bărbat la spitalul unde pretindea că își desfășoară activitatea și pe internet, și și-a dat seama că bărbatul nu era, de fapt, un medic adevărat. 

După ce a făcut povestea publică pe rețelele sociale, 200 de femei au reacționat susținând că au povești similare. 

Noemi va depune plângere penală la poliție, în special din cauza faptului că, în timpul discuției, i-a dezvăluit acestuia și adresa la care locuiește. 

Polițiștii încearcă acum să afle de unde avea bărbatul numerele de telefon, datele personale ale femeilor și chiar și date din istoricul lor medical al acestora.  

×
Subiecte în articol: ginecolog Italia
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close