Antena 3 CNN Externe Fenomen extrem în Italia: grindină cât mingea de tenis. Peste o sută de persoane au fost rănite

Fenomen extrem în Italia: grindină cât mingea de tenis. Peste o sută de persoane au fost rănite

Peste o sută de persoane au fost rănite într-o singură noapte, în Italia, după ce a plouat cu grindină de dimensiunea unei mingi de tenis.

Fenomen extrem în Italia: grindină cât mingea de tenis. Peste o sută de persoane au fost rănite
Sursa foto: Twitter | Earth42morrow | Twitter | Savewildbees
de Ioana Mircea    |    23 Iul 2023   •   15:00

Un fenomen extrem a făcut 110 victime în Veneto, Italia, în noaptea de miercuri spre joi. La Padova bucățile de grindină, căzute zilele trecute din cer, aveau mărimea unor mingi de tenis de câmp.

Momentul în care grindina a căzut din cer a fost surprins într-un material video. În imagini se vede cum curțile se transformă într-un teren de tenis de câmp, iar grindina sare când atinge solul, precum o minge.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Serviciile de urgenţă din Veneto au răspuns la peste 500 de apeluri de ajutor din cauza pagubelor materiale şi a vătămărilor corporale.

Citește și: Prăpăd în țară, în urma vijeliilor! Doi oameni prinși sub acoperiș, alți doi, salvați din Dunăre. Aproape 200 de apeluri, la 112, în două ore, în Caraș Severin

Ferestrele caselor au fost sparte, iar copaci, şi alte plante, au fost distruşi de furtună. Cele mai multe victime au răni de la geamurile sparte, potrivit cnn.

×
Subiecte în articol: Italia gindina
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close