Antena 3 CNN Externe Hillary Clinton a fost amendată în centrul Londrei

Hillary Clinton a fost amendată în centrul Londrei

Hillary Clinton a fost amendată în centrul Londrei
16 Oct 2013   •   17:06

Chiar dacă Hillary Clinton ar putea fi viitorul preşedinte al Statelor Unite, acest lucru nu l-a intimidat pe un agent al poliţiei rutiere londoneze, care i-a lăsat în parbriz o amendă de 80 de lire sterline.

Fostul Secretar de Stat american se afla în capitala britanică pentru a primi un premiu decernat de Chatham House, pentru eforturile depuse în promovarea "unei noi ere de angajament al diplomaţiei SUA".

Din păcate, membrii staffului său au uitat să plătească parcarea din Piaţa St James, în valoare de 3,30£/oră, iar un agent vigilent nu a trecut cu vederea acest aspect şi a aplicat imediat amenda.

"Maşina fostului Secretar de Stat de la Washington a fost parcată 45 de minute fără să plătească", a spus, pentru AFP, Daniel Astaire, un membru al Consiliului Local din Westminster.

Foto: Greg Brennan
"Sunt sigur că va înţelege că noi aplicăm acelaşi tratament pentru oricine, neluând în considerare statutul lor de pe scena politică"

Din fericire, fosta Prima Doamnă a Americii a primit şi o veste bună: valoarea amenzii scade la jumătate, dacă aceasta va fi achitată în primele 14 zile de la aplicare.

Primarul Londrei, Boris Johnson s-a plâns deseori că diplomaţii americani refuză să plătească 10 lire/zi pentru parcarea din centrul aglomerat al capitalei britanice.

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close