Antena 3 CNN Externe Un hoţ din Anglia s-a ascuns în interiorul unui ursuleț de pluș ca să scape de poliţie: "Au văzut un urs mare care respiră”

Un hoţ din Anglia s-a ascuns în interiorul unui ursuleț de pluș ca să scape de poliţie: "Au văzut un urs mare care respiră”

Un hoț din Anglia a găsit o metodă inedită de a se ascunde de poliţiştii care îl căutau pentru furt și infracțiuni comise la volan. Planul lui a dat greș în urma unei percheziții la domiciliu. Iată de ce.

Un hoţ din Anglia s-a ascuns în interiorul unui ursuleț de pluș ca să scape de poliţie: "Au văzut un urs mare care respiră”
Sursa foto: bbc.com
de Claudia Popovici    |    11 Aug 2022   •   20:40

Totul s-a petrecut în luna iulie, atunci când Oshua Dobson, un tânăr, în vârstă de 18 ani, a încercat să păcălească poliția din Greater Manchester în timpul percheziției unei case din Rochdale, Marea Britanie. 

Mai exact, tânărul, care era căutat pentru furt și infracțiuni comise la volan, s-a ascuns în interiorul unui ursuleț de pluș

Schema a ţinut până în momentul în care ofițerii au observat ursul de pluş respirând, moment în care au dat alarma. 

"Când am mers să-l arestăm, ofițerii noștri au observat la adresă un urs mare care respira înainte de a-l găsi pe Dobson ascuns înăuntru”, a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei, citat de BBC.

El a adăugat că acum tânărul stă  „îndesat în spatele gratiilor” acolo unde va sta 9 luni pentru furt de mașini, dar şi pentru că a condus în timp ce avea permisul suspendat și a plecat fără a plăti benzina.

 

×
Subiecte în articol: hot masini ursuleț de pluș
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close