Antena 3 Externe Un fost cazinou al lui Donald Trump, demolat prin implozie în Atlantic City. Hotelurile din jur au vândut bilete la spectacol

Un fost cazinou al lui Donald Trump, demolat prin implozie în Atlantic City. Hotelurile din jur au vândut bilete la spectacol

de Georgiana Adam    |    17 Feb 2021   •   23:41
Un fost cazinou al lui Donald Trump, demolat prin implozie în Atlantic City. Hotelurile din jur au vândut bilete la spectacol
Sursa foto: CNN

Unul dintre fostele hoteluri-cazinou ale lui Donald Trump din Atlantic City a fost demolat, miercuri, prin implozie cu ajutorul a 3.000 de cartușe de dinamită. Cei care au vrut să asiste la acest moment spectaculos și-au putut cumpăra bilete la hotelurile din jur.

Printr-o simplă apăsare de buton, implozia controlată, a redus Hotelul și cazinoul Trump Plaza din Atlantic City la un morman de moloz, încheind o cursă de aproape 40 de ani pe malul New Jersey.

Trump Plaza s-a deschis în 1984 și a fost odată un element cheie al extinsului portofoliu imobiliar al fostului președinte Donald Trump.

Cazinoul a fost închis în 2014, iar clădirea a căzut în paragină și a trebuit să fie demolată, au spus recent oficialii orașului. Investitorul miliardar Carl Icahn care deține în prezent zona nu a anunțat planuri viitoare pentru acesta, potrivit afiliatului CNN WPVI.

Hotelurile din apropiere au oferit pachete speciale pentru vederi privilegiate celor interesaţi de un asemenea moment. Aproximativ 3.000 de cartuşe de dinamită au fost folosite pentru a demola clădirea cu 34 de etaje, a raportat New York Times.

Momentul a durat doar câteva secunde.

×

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close