Antena 3 CNN Externe Hoţi cu inimă. De ce a înapoiat un bărbat victimei sale maşina pe care i-o furase

Hoţi cu inimă. De ce a înapoiat un bărbat victimei sale maşina pe care i-o furase

Hoţi cu inimă. De ce a înapoiat un bărbat victimei sale maşina pe care i-o furase
Sursa foto: Foto: ford-life.com
de M.Z.    |    18 Noi 2011   •   07:34

Şi hoţii au inimă. A dovedit-o un tânăr din Statele Unite care, după ce a furat maşina unei femei, a decis să i-o înapoieze. Bărbatul a fost impresionat de faptul că victima sa tocmai îşi pierduse mama. A aflat vestea de pe telefonul mobil al femeii, rămas în maşină.

Incredibila întâmplare s-a petrecut într-o localitate din Carolina de Nord şi a emoţionat o ţară întreaga. Mama victimei murise cu puţin timp în urmă. Cum un necaz nu vine niciodată singur, femeia s-a trezit şi cu maşina furată.

Realizând faptul că telefonul femeii a rămas în maşină, sora victimei i-a trimis un mesaj hoţului în care i-a explicat drama prin care trece victima sa. 
 
"Ai luat maşina de la persoana greşită! Mama noastră tocmai a murit. Sora mea are nevoie de maşină. Este bolnavă. Are nevoie de maşina aceea", i-a transmis sora pagubitei hoţului.

Întâmplarea a făcut ca şi destinarul mesajului să îşi fi pierdut mama de curând. Impresionat, hoţul şi-a sunat victima şi a anunţat-o că îi va lasă maşina în faţa unui restaurant din apropiere.

Potrivit supuselor femeii, niciun obiect nu a dispărut din autorism, maşina suferind daune minore. Acum, femeia spune că simte o deosebită simpatie pentru cel care a dus-o în pragul disperării.

Mai mult, victima l-a invitat pe hoţla cină, însă bărbatul a refuzat.

×
Subiecte în articol: hot masina SUA
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close