Antena 3 CNN Externe Imagine scandaloasă la mitingul lui Vladimir Putin. Cine este tânăra care stat la câţiva pași de liderul de la Kremlin

Imagine scandaloasă la mitingul lui Vladimir Putin. Cine este tânăra care stat la câţiva pași de liderul de la Kremlin

Vladimir Putin a ţinut vineri un discurs în cadrul unui mitig uriaş organizat la Moscova. Aproape 200.000 de oameni l-au ascultat pe Vladimir Putin pe stadionul Luzhniki cum încearcă să justifice învazia armatei Rusiei în Ucraina.

Imagine scandaloasă la mitingul lui Vladimir Putin. Cine este tânăra care stat la câţiva pași de liderul de la Kremlin
de Gabriel Dano    |    20 Mar 2022   •   10:18

Gestul preşedintelui Rusiei de a organiza un astfel de eveniment în plin război în Ucraina a fost criticat dur de întreaga lume. Nici persoanele publice, vedetele sau sportivii care au participat la acest miting nu au fost văzuți cu ochi buni.

Printre cei prezenţi la mitingul organizat de Vladimir Putin s-au aflat și Victoria Sinitsina şi Nikita Katsalapov, campioni olimpici la patinaj artistic, în proba pe echipe, la Beijing. De asemenea, la eveniment au luat parte Alexander Bolshunov, 3 medalii de au la Jocurile Olimpice de la Beijing, Evgeny Rylov, campion olimpic la înot, la Tokyo, sau Victoria Listunova, campioană olimpică la gimnastică, la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, pe echipe, scrie as.ro.

Ruşii se bat pe alimente, Vladimir Putin se afişează cu geacă de 12.000 de euro

Putin a purtat la acest eveniment o geacă de lux.

Geaca purtată de preşedintele Vladimir Putin este de la brandul de lux Loro Piana, din cea mai nouă colecție de iarnă, și costă aproximativ 12.000 de euro.

Vladimir Putin a vorbit, în faţa a zeci de mii de ruşi, despre concepte precum "eliberare", "salvare" şi "iubire", când o planetă întreagă îl acuză de genocid, crime de război şi un atac fără niciun fel de justificare asupra Ucrainei.

Purtând o helancă albă şi o canadiană albastră, preşedintele Rusiei a încercat, prin discursul său propagandistic să îşi justifice acţiunea militară.

Criza alimentelor de bază a început deja în Rusia. După numeroasele sancțiuni aplicate de foarte multe țări și companii internaționale asupra Rusiei din cauza invadării Ucrainei, Rusia a decis să blocheze exportul anumitor alimente, pentru a menține stabilitatea pieței interne.

Oamenii au golit rafturile din supermarketuri, pentru a-și face provizii.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close