Antena 3 CNN Externe Imagini copleșitoare din cel mai mare spital de copii din Kiev: "Nu putem număra câți copii nu am reușit să salvăm din cauza invaziei Rusiei"

Imagini copleșitoare din cel mai mare spital de copii din Kiev: "Nu putem număra câți copii nu am reușit să salvăm din cauza invaziei Rusiei"

Producătorul de film Olga Beskhmelnitsyna a postat pe contul său de Facebook mai multe imagini, dar și un clip video din cel mai mare spital de copii din Kiev, unde zeci de copii sunt tratați de boli grave.

Imagini copleșitoare din cel mai mare spital de copii din Kiev: "Nu putem număra câți copii nu am reușit să salvăm din cauza invaziei Rusiei"
Sursa foto: Facebook / Olga Beskhmelnitsyna
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mar 2022   •   23:11

Imagini emoționante au fost surprinse de către producătorul de film Olga Beskhmelnitsyna în Spitalul de Copii Okhmadyt din Kiev. Aici, zeci de copii sunt tratați de boli grave, iar medicii și asistenții medicali încearcă din răsputeri să le ofere acestora îngrijiri medicale corespunzătoare.

Posted by Olga Beskhmelnitsyna on Tuesday, March 1, 2022

Spitalul Okhmadyt a primit copii grav bolnavi din toată țara, iar de la izbucnirea războiului din Ucraina, medicii au efectuat între 30 și 50 de operații pe zi. Acum, micuții sunt tratați într-un buncăr, cu pereții scorojiți și plini de mucegai. Cu alte cuvinte, în condiții improprii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Nu am vrut și nici nu am avut timp să scriu această postare, însă trebuie să vă arăt ceea ce am văzut astăzi în cel mai mare spital de copii din Ucraina.  Acest spital a primit copii din toată țara și a efectuat între 30 și 50 de operații pe zi. Acum, este imposibil pentru majoritatea părinților să ajungă aici.

Copiii grav bolnavi, care ar trebui să fie în secții separate și atent supravegheați, acum stau într-un buncăr, în condiții improprii.  Medicii și personalul medical ai spitalului au lucrat în aceste șase zile ca niște eroi.

Numărăm câți oameni și copii au murit în acest război. Dar este imposibil de numărat câți copii nu au avut timp să fie salvați din cauza invaziei rusești și a actelor sale teroriste", a declarat producătoarea vizibil afectată, într-o postare pe Facebook.

Я не хотіла і не мала часу писати цей пост, але те, що я побачила сьогодні в найбільшій дитячій лікарні країни, не можу...

Posted by Olga Beskhmelnitsyna on Tuesday, March 1, 2022

×
Subiecte în articol: Kiev Rusia Ucraina razboi spital
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close