Antena 3 CNN Externe Imagini cu două bande rivale de maimuțe care s-au războit în plină stradă. Animalele s-au bătut pe mâncare în fața mai multor trecători

Imagini cu două bande rivale de maimuțe care s-au războit în plină stradă. Animalele s-au bătut pe mâncare în fața mai multor trecători

Două grupuri de maimuțe s-au războit pe o stradă din Thailanda, din cauza lipsei de mâncare, conform DailyMail.

Imagini cu două bande rivale de maimuțe care s-au războit în plină stradă. Animalele s-au bătut pe mâncare în fața mai multor trecători
Sursa foto: Twitter
de Alexandru Negrici    |    30 Iul 2021   •   18:26

Deși maimuțele sunt în mod normal bine hrănite de vizitatori, dar lockdown-ul cauzat de răspândirea virusului Covid-19 a dus la o nouă lipsă de alimente pentru animalele din Lopburi, centrul Thailandei.

Animalele au fost văzute în fața ruinelor unui templu budist antic.

Acesta este momentul uimitor în care două bande rivale de maimuțe sălbatice s-au luptat în fața șoferilor șocați din Thailanda.

Filmările arată cum cele două bande rivale s-au confruntat apoi într-o intersecție aglomerată în timp ce șoferii îngroziți așteptau în mașinile lor mai mult de patru minute.

A existat un decalaj clar între cele două grupuri, dar câteva maimuțe curajoase au sărit în mijloc pentru a-și afirma autoritatea și a-și provoca adversarii înainte de a începe lupta reciprocă.

Potrivit lui Khun Itiphat, un trecător care a fost martor intregii scene, maimuțele „se certau, iar apoi au fugit pe drum și au început să lupte”. 

Una dintre bande se crede că cutreieră terenul templului antic - o atracție turistică populară unde localnicii hrănesc maimuțele - în timp ce cealaltă provine dintr-un cinematograf abandonat.

O luptă similară a maimuțelor a izbucnit în martie anul trecut, când două bande din părțile opuse ale unei căi ferate au început să se certe pe bucăți de mâncare.

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close