Antena 3 CNN Externe Imagini înduioșătoare cu un pui de urangutan care săruta burtica unei gravide prin geamul de protecție al unei grădini zoologice din Marea Britanie

Imagini înduioșătoare cu un pui de urangutan care săruta burtica unei gravide prin geamul de protecție al unei grădini zoologice din Marea Britanie

O femeie însărcinată a rămas uimită când un pui de urangutan i-a sărutat în mod repetat burtica prin geamul de protecție al unei grădini zoologice.

Imagini înduioșătoare cu un pui de urangutan care săruta burtica unei gravide prin geamul de protecție al unei grădini zoologice din Marea Britanie
Sursa foto: Twitter
de Alexandru Negrici    |    20 Aug 2021   •   23:44

Naomi Davies, în vârstă de 34 de ani, din Gloucester, a vizitat grădina zoologică Twycross împreună cu logodnicul ei Ben Billingham, în vârstă de 40 de ani.

Spre uimirea ei, un pui de urangutan s-a urcat pe spatele unei maimuțe adulte pentru a-i săruta în mod repetat stomacul.

Un angajat a început să filmeze momentul special în timp ce Naomi, însărcinată în patru luni la acea vreme, a spus că este foarte de mișcată de legătura dulce dintre urangutan și bebelușul ei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„A fost chiar minunat! Am mai fost la acea grădină zoologică odată și ne-a plăcut extrem de mult, dar acum prima dată când am văzut un urangutan într-o grădină zoologică.

„Mama urangutan și-a adus bebelușul la geam și ne priveau amândoi. Partenerul meu Ben m-a încurajat să-i arăt bebelușul meu.

„Am fost un pic copleșită, deoarece sarcina mea era foarte mică și, cu sticla între noi, nu mă așteptam să fie conștienți de sarcină, dar apoi puiul a început să mă sărute. A fost cu adevărat minunat - am fost destul de emoționată!”

„Văzând atât mama cât și bebelușul interesați de mine m-a făcut să realizez legătura dintre mamă și copil.”

Între timp, după momentul „minunat” din iunie 2019, Naomi a născut-o fiica sa Constance și iubește să fie mamă.

Plănuiește să o ducă pe Constance înapoi la grădina zoologică Twycross din Little Orton, Leicestershire, în curând, pentru ca fetița ei să poată întâlni urangutanul.

Naomi a adăugat: „Iubim grădina zoologică oricum, dar vreau să văd dacă (n.r. maimuțele) vin din nou și dacă o recunosc pe Constance!”

Acesta nu este deloc un comportament neobișnuit, întrucât momente în care maimuțele sărută burticile gravidelor au mai tot fost filmate pe parcursul timpului.

×
Subiecte în articol: Marea Britanie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close