Antena 3 CNN Externe Imaginile atacului unei drone asupra coloanei militare rusești, în Herson

Imaginile atacului unei drone asupra coloanei militare rusești, în Herson

Armata ucraineană a publicat noi imagini cu pagubele produse armatei ruse invadatoare. O filmare recentă, postată pe contul de Facebook al comandantului Forțelor Armate, arată atacul unei drone asupra unui convoi militar rusesc.

Imaginile atacului unei drone asupra coloanei militare rusești, în Herson
Sursa foto: Facebook/ Сухопутні війська ЗС України
de Gabriel Dano    |    27 Feb 2022   •   13:14

În imaginile făcute publice de comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Valery Zaluzhny, se vede cum este aruncată în aer o coloană de echipamente rusești din regiunea Herson cu ajutorul unei drone de fabricație turcă, Bayraktar.

„Ce face Bayraktar, dătătoarea de viață! Satul Ciornobaiivka, regiunea Herson. Bun venit în iad!”, este mesajul transmis de Valery Zaluzhny.

Ucraina revendică 4.300 de morți ruși până în prezent

Adjunctul ministrului ucrainean al apărării a publicat o estimare a pierderilor pe care armata ucraineană le-a provocat Rusiei până în prezent, anunță BBC.

Hanna Malyar a declarat într-o postare pe Facebook că cifrele pentru primele trei zile ale conflictului sunt preliminare și pot suferi modificări.

BBC nu este în măsură să verifice aceste afirmații - iar Rusia nu a făcut publice cifrele privind numărul victimelor.

Ucraina estimează că pierderile militare rusești de până acum includ: 4.300 de morți, 27 de avioane, 26 de elicoptere, 146 de tancuri, 706 vehicule blindate de luptă, 49 de tunuri, 1 sistem de apărare antiaeriană Buk, 4 sisteme de lansare de rachete multiple Grad, 30 de vehicule, 60 de cisterne, 2 drone, 2 ambarcațiuni.

 

×
Subiecte în articol: Război Ucraina
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close