Antena 3 CNN Externe ÎMPUŞCĂTURI în sediul cotidianului Liberation şi în faţa unei bănci. Vedeţi primele imagini cu atacatorul

ÎMPUŞCĂTURI în sediul cotidianului Liberation şi în faţa unei bănci. Vedeţi primele imagini cu atacatorul

ÎMPUŞCĂTURI în sediul cotidianului Liberation şi în faţa unei bănci. Vedeţi primele imagini cu atacatorul
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Noi 2013   •   21:10
UPDATE 21.00 - Autorităţile franceze au prezentat imagini ale unui suspect care ar putea fi autorul atacurilor armate de la sediul redacţiei ziarului Liberation şi al Băncii Societe Generale, relatează BBC News online.

Serviciile de securitate franceze au instituit filtre pentru depistarea autorului atacurilor.



UPDATE 14.10 -
Un nou atac armat a avut loc în urmă cu puţin timp la Paris. Un bărbat a deschis focul în faţa sediului unei bănci din centrul oraşului, la doar două ore după ce un fotograf a fost împuşcat în sediul cotidianului Liberation.

Mai mulţi poliţişti au fost mobilizaţi în faţa marilor instituţii de presă din Paris la scurt timp după un incidentul armat produs luni dimineaţă la sediul cotidianului Liberation.
  
"Măsurile de securitate au fost intensificate în faţa instituţiilor de presă", a precizat sursa citată.

Ştire iniţială 12.00

Un bărbat înarmat a intrat luni, în jurul orei 10.15 (11.15 ora României) în holul cotidianului Liberation din Paris şi a deschis focul, rănind un fotograf înainte de a fugi, au anunţat ziarul şi surse din cadrul poliţiei, informează AFP

Victima a fost lovită la torace, iar prognosticul vital este rezervat, a precizat o sursă din cadrul poliţiei. Brigada criminalistică a poliţiei judiciare pariziene a fost sesizată în legătură cu acest caz.

Potrivit BBC, perimetrul din jurul clădirii a fost izolat, iar o echipă de anchetatori strânge indicii la faţa locului, pentru a încerca să-l prinda cât mai repede pe individul responsabil de atac.

Vineri dimineaţa, un bărbat înarmat cu o puşcă a intrat în holul postului de ştiri BFMTV din Paris, ameninţând jurnaliştii, după care a fugit. Pentru moment este imposibil de stabilit o legătură între cele două evenimente.


×
Subiecte în articol: atac armat Franta ziar
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close