Antena 3 CNN Externe În plină criză financiară, Casa Albă a organizat o petrecere EXTRAVAGANTĂ

În plină criză financiară, Casa Albă a organizat o petrecere EXTRAVAGANTĂ

 În plină criză financiară, Casa Albă a organizat o petrecere EXTRAVAGANTĂ
Sursa foto: Foto: www.free-extras.com
09 Ian 2012   •   10:11
Casa Albă a organizat în secret în 2009, în plină criză financiară, o petrecere de Halloween extravagantă cu tema "Alice în Ţara Minunilor". De decorul evenimentului s-a ocupat celebrul regizorul Tim Burton, cu cinci luni înainte de premiera filmului său, arată autoarea cărţii The Obamas, citată de Fox News.

Oficialii americani au negat că evenimentul ar fi fost ţinut sub tăcere din cauza temerilor privind problemele de imagine pe care le-ar fi putut crea aceasta. Potrivit purtătorului de cuvânt al Casei Albe, petrecerea, de al cărui decor s-a ocupat Tim Burton şi la care a participat şi actorul Johnny Depp costumat în Pălărierul Nebun din filmul "Alice în Ţara Minunilor", a fost organizat pentru copiii din Washington DC şi pentru cei ai militarilor.

"Dacă am fi vrut ca acest eveniment să fie secret, probabil nu am mai fi invitat presa, nu am mai fi postat fotografii pe Flickr sau înregistrări video pe site-ul Casei Albe", a declarat Eric Schultz

Jodi Kantor, autoarea noii cărţi intitulată "The Obamas", susţine că de fapt Casa Alba era mai mult decât îngrijorată că petrecerea va afecta percepţia publicului asupra preşedinţiei.

"Oficialii Casei Albe au fost aşa de îngrijoraţi de modul în care petrecerea în stil Hollywood va fi percepută de şomerii americani - sau de reprezentanţii lor în Congres, care urmau să voteze legea sănătăţii - încât evenimentul nu a fost discutat public, iar contribuţiile lui Burton şi Depp au trecut neobservate", scrie ea.

La respectiva petrecere, preşedintele Obama nu a purtat costum, însă Prima Doamnă Michelle Obama a purtat o bluză cu impreu similar pielii de leopard şi urechi de pisică.



×
Subiecte în articol: Casa Alba petrecere Halloween Johnny Depp
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close