Antena 3 CNN Externe În sfârșit, a recunoscut totul: "Da, e adevărat, eu le-am ucis pe toate! Sunt mult mai multe!" O lume întreagă este sub stare de șoc

În sfârșit, a recunoscut totul: "Da, e adevărat, eu le-am ucis pe toate! Sunt mult mai multe!" O lume întreagă este sub stare de șoc

În sfârșit, a recunoscut totul: "Da, e adevărat, eu le-am ucis pe toate! Sunt mult mai multe!" O lume întreagă este sub stare de șoc
09 Oct 2019   •   00:14

O lume întreagă e sub stare de șoc în fața a ceea ce se dovește a fi cel mai mare criminal în serie. 

FBI a confirmat că un criminal încarcerat care a mărturisit 93 de crime în patru decenii este cel mai prolific criminal în serie din istoria SUA.

Poliția s-a identificat pe Samuel Little, 79 de ani, în 50 de cazuri din 1970 până în 2005 până acum.

El este condamnat pe viață la închisoare din 2012 pentru uciderea a trei femei, scrie CNN.

Acesta țintea persoane vulnerabile, în mare parte femei de culoare, multe dintre ele fiind prostituare sau consumatoare de droguri.

Fost boxer de performanță, Little obișnuia să-și doboare victimele cu pumni înainte de a le sugruma - ceea ce înseamnă că nu au existat întotdeauna „semne evidente” că persoana fusese ucisă brutal.

Unele dintre aceste decese nu au fost niciodată cercetate de FBI ca urmare, iar multe orți au fost incorect catalogate ca fiind urmare a unor supradoze sau accidentale. Unele cadavre nu au fost niciodată găsite, a spus agenția.

Într-o declarație de luni, FBI a spus că analiștii săi consideră că „toate mărturisirile sale sunt credibile”.

"Mulți ani, Samuel Little a crezut că nu va fi prins pentru că a crezut că nimeni nu ține cont de victimele sale", a declarat analistul FBI, Christie Palazzolo.

FBI spune că Micul a mărturisit 90 de omoruri în total - care se întind în toată America, din California până în Maryland.

×
Parteneri
Marele Premiu al Australiei se vede la Antena 3 CNN
x close