Antena 3 CNN Externe Incendiu de proporţii în Franţa: Două mii de persoane evacuate (VIDEO)

Incendiu de proporţii în Franţa: Două mii de persoane evacuate (VIDEO)

Incendiu de proporţii în Franţa: Două mii de persoane evacuate (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
26 Iul 2010   •   15:20

900 de hectare de vegetaţie au ars în Franţa în urma unui incendiu. Peste 600 de pompieri au intervenit cu 75 de autospeciale pentru stingerea focarelor. Autorităţile au evacuat de urgenţă 2.000 de persoane care se aflau într-un camping.

Focul izbucnit lângă Marsilla a fost provocat de o maşină de teren incendiată într-o pădure. Echipele de intervenţie s-au deplasat în număr mare la faţa locului, după ce flăcările s-au răspândit cu rapiditate din cauza vântului puternic.

Sute de case aflate în zona incediului au fost salvate de intervenţia promptă a pompierilor. Câteva acoperişuri şi un hangar au fost totuşi afectate de flăcări. 2.000 de persoane au fost evacuate, iar câteva dintre ele au petrecut noaptea într-un gimnaziu din zonă.

Poliţia este pe urmele persoanei care a provocat incendiul. Maşina incendiată fusese declarată furată de mai multe zile şi a fost găsită arsă pe un drum forestier. Oamenii legii cred că hoţii au rămas în pană şi au dat foc autovehiculului pentru a şterge urmele. Acum un an peste 1.000 de hectare de vegetaţie au fost distruse în Marsilia din cauza incendiilor şi peste 6 mii în Corsica.

Antena 3

 

 

×
Subiecte în articol: masina incendiu Franta
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close