Antena 3 CNN Externe Incendiu în Londra. Unul dintre rezidenţii Grenfell Tower: „Sunt norocos că am scăpat cu viaţă. Mi-a rămas doar ce mai am pe mine acum”

Incendiu în Londra. Unul dintre rezidenţii Grenfell Tower: „Sunt norocos că am scăpat cu viaţă. Mi-a rămas doar ce mai am pe mine acum”

Incendiu în Londra. Unul dintre rezidenţii Grenfell Tower: „Sunt norocos că am scăpat cu viaţă. Mi-a rămas doar ce mai am pe mine acum”
Sursa foto: Foto: twitter/ London Fire Brigade
de S.T.    |    14 Iun 2017   •   11:19

Rezidenţii clădirii de apartamente Grenfell Tower, cuprinsă de flăcări uriaşe miercuri dimineaţă, au povestit cum au reuşit să scape din incendiu.

Unul dintre rezidenţii Grenfell Tower a spus că a auzit mai întâi alarma de incendiu la un vecin şi că nu a avut vreo reacţie, dar şi-a dat seama că ceva e în neregulă când l-a auzit pe un altul ţipând.

„Sunt norocos că am scăpat cu viaţă, mulţi oameni nu au ieşit din clădire. Am pierdut tot ceea ce aveam. Mi-a rămas doar ce mai am pe mine acum.”

Un incendiu devastator a cuprins o clădire de locuințe din vestul Londrei, martorii declarând că flăcările au acaparat toate cele 24 de etaje. În total, 200 de pompieri au fost chemați să lupte cu flăcările în cursul nopţii de marţi spre miercuri, au anunţat serviciile de prim-ajutor, potrivit AFP. 

Zeci de persoane au fost rănite. Șefa departamentului de pompieri din Londra, Dany Cotton, a spus că există persoane decedate în incendiu, însă nu poate preciza numărul din cauza complexității intervenței.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close