x close

Incendiu la Londra. Incredibil ce i-a spus un reporter unui copil care a scăpat din clădirea mistuită de flăcări. Reacțiile oamenilor: „Acest reporter e un idiot”

de S.T.    |    14 Iun 2017   •   11:42
Incendiu la Londra. Incredibil ce i-a spus un reporter unui copil care a scăpat din clădirea mistuită de flăcări. Reacțiile oamenilor: „Acest reporter e un idiot” 534 Galerie foto (4) Foto: twitter/ London Fire Brigade

Jurnalistul Mark White a fost numit „idiot” de către utilizatorii social media după ce a intervievat un băiat care a scăpat cu bunica sa din incendiul devastator care a cuprins miercuri dimineață o clădire turn din vestul Londrei.

După ce l-a întrebat cum a ieșit din blocul cuprins de flăcări, i-a spus băiatului: „Deci, nici o școală pentru tine astăzi atunci ... are o latură bună, cred.”

Remarca a stârnit rapid revoltă, informează Mirror.

Un utilizator de Twitter a spus: „Nu-mi vine să cred că reporterul a spus unui băiat care tocmai și-a pierdut totul într-un incendiu: Ei bine, nici o școală de astăzi”.

O femeie a adăugat: „Ar trebui să-și ceară scuze!”

Mark White este reporter Sky News.

Un incendiu devastator a cuprins o clădire de locuințe din vestul Londrei, martorii declarând că flăcările au acaparat toate cele 24 de etaje. În total, 200 de pompieri au fost chemați să lupte cu flăcările în cursul nopţii de marţi spre miercuri, au anunţat serviciile de prim-ajutor, potrivit AFP. 

Zeci de persoane au fost rănite. Șefa departamentului de pompieri din Londra, Dany Cotton, a spus că există persoane decedate în incendiu, însă nu poate preciza numărul din cauza complexității intervenței.

Citeşte mai multe despre:

scoala incendiu copil interviu reporter incendiu londra
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati