Antena 3 CNN Externe Informații halucinante în cazul românilor din Londra care ar fi violat o femeie: Umbla dezbrăcată. M-a sărutat pe buze iar apoi a vrut să mă muște

Informații halucinante în cazul românilor din Londra care ar fi violat o femeie: Umbla dezbrăcată. M-a sărutat pe buze iar apoi a vrut să mă muște

Noi informații apar în cazul celor doi români din Marea Britanie care ar fi violat o femeie în vârstă de 40 de ani pe o alee din apropierea restaurantului în care lucrau.

Informații halucinante în cazul românilor din Londra care ar fi violat o femeie: Umbla dezbrăcată. M-a sărutat pe buze iar apoi a vrut să mă muște
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.V    |    07 Feb 2020   •   12:45

Nicolae Dragoi, unul dintre presupuşii agresori susține în schimb o altă teorie. Bărbatul a spus de fapt „femeia ne-a violat.” 

„Este un caz neobişnuit de viol, genul pe care îl vezi în filme şi la televizor, pentru că cei doi atacatori nu o cunoşteau deloc pe victimă”, a decarat procurorul Oliver Dunkin care se ocupă de caz. „Cei doi inculpaţi au agresat o femeie extrem de beată, ce sărbătorise cu familia şi soţul ei.”

Potrivit Adevarul, Constantin Ionescu şi Nicolae Dragoi au fost arestaţi o săptămână mai târziu, după ce au fost identificaţi de managerii restaurantului în care lucrau, în filmările surprinse de camerele de vedere din zonă. Constantin Drăgoi a declarat în instanţă că femeia, care umbla deja dezbrăcată, „s-a apropiat de el, l-a sărutat pe buze din senin şi apoi a încercat să-i muşte organul genital”, deşi el nu ar fi fost atras sexual de ea.  

În apărarea sa, a declarat că a fugit de la locul faptei atunci când a observat că cineva îi face fotografii. Acesta mai susține că femeia părea beată, drogată sau pur şi simplu nebună, iar el şi prietenul său s-au apropiat de ea doar ca să verifice dacă era în regulă, pentru că lovea cu capul vitrinele magazinelor şi continua să înjure.   

Procesul continuă, iar cei doi agresori neagă acuzaţiile.

Doi români din Marea Britanie au violat o femeie pe o alee din apropierea restaurantului în care lucrau

×
Subiecte în articol: Marea Britanie
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close