Antena 3 Externe Inundaţii devastatoare în Turcia. Familie, salvată din locuinţa care s-a prăbuşit (VIDEO)

Inundaţii devastatoare în Turcia. Familie, salvată din locuinţa care s-a prăbuşit (VIDEO)

22 Noi 2009   •   22:27
Inundaţii devastatoare în Turcia. Familie, salvată din locuinţa care s-a prăbuşit (VIDEO)

Doi oameni au fost înghiţiţi de ape, în nordul Turciei, după ce un râu a ieşit din matcă. Alţi doi au fost striviţi de alunecările de teren, provocate de ploile abundente. Autorităţile continuă să caute eventuali supravieţuitori sub mormanele de moloz.

Locuinţa unui bărbat s-a prăbuşit chiar sub ochii lui, însă a avut noroc că a scăpat cu viaţă.

"I-am dat telefon prietenului nostru şi l-am avertizat pe el şi pe familia lui să iasă din casă. Cinci minute mai târziu a avut loc alunecarea de teren", povesteşte vecinul bărbatului.

Nu acelaşi noroc l-au avut alţi doi oameni, striviţi de bolovanii care le-au făcut casa una cu pământul. Mai multe persoane sunt date dispărute, iar echipele de salvare lucrează contra cronometru. Speră să găsească supravieţuitori prinşi sub mormanele de moloz.

"Ne confruntăm cu un adevărat dezastru. Pietrele s-au prăbuşit peste casă şi au distrus-o. Unul dintre vecini spune că sunt oameni prinşi sub dărâmături şi încercăm să ajungem la ei", spun reprezentanţii echipeşor de salvare.

În aceeaşi zonă, ploile torenţiale au făcut ca apele unui râu să iasă din matcă. Doi oameni au murit înecaţi şi mai multe drumuri au fost transformate în râuri.
Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close