Antena 3 CNN Externe Israel: Soţia premierului Benjamin Netanyahu, acuzată de intervenţii în afacerile statului

Israel: Soţia premierului Benjamin Netanyahu, acuzată de intervenţii în afacerile statului

Israel: Soţia premierului Benjamin Netanyahu, acuzată de intervenţii în afacerile statului
Sursa foto: sara netanyahu benjamin
25 Ian 2010   •   11:04

Controversata soţie a premierului israelian Benjamin Netanyahu a fost acuzată de ingerinţă în şedinţele guvernului şi amestec în afacerile de stat. Criticile presei la adresa Sarei Netanyahu, 51 de ani, a treia soţie a premierului şi fostă stewardetă care acum este psiholog, au devenit atât de intense încăt premierul a apelat la reporteri săptămâna trecută să ?îi lase soţia în pace?. ?Atacaţi-mă pe mine, nu familia mea..?

Ben Caspit, comentator politic pentru ziarul Maariv, susţinea că Netanyahu nu este ?pregătit pentru a fi premier din cauza? intervenţiilor ?problematice ? ale soţiei.

?Problemele Sarei ar putea fi într-adevăr interpretate ca bârfă dacă nu era vorba de o femeie cu o influenţa dramatică asupra afacerilor de stat. Nu există întâlnire la biroul premierului în care Sara să nu implicată?, declara acesta.
Apelurile sale telefonice, care adesea întrerupe întâlnirile lui Netanyahu, s-au intensificat după ce o fostă menjaeră a deschis un proces în care o acuză pe Sara că a ?tiranizat-o?.
În acelaşi timp cel mai mare ziar din Israel,Yedioth Ahronoth, arăta: ?Este vremea să întrebăm care este efectul unui asemenea comportament dezechilibrat, pentru a nu spune mai multe, a Sarei asupra celui care decide destinele noastre??
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Benjamin Netanyahu
Parteneri
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie
x close