Antena 3 CNN Externe Regiunea din Italia care te plătește să o vizitezi. Câţi bani primeşti

Regiunea din Italia care te plătește să o vizitezi. Câţi bani primeşti

Friuli Venezia Giulia va rambursa călătoriile turiştilor dacă aceștia se deplasează cu trenul de oriunde din Italia.

Regiunea din Italia care te plătește să o vizitezi. Câţi bani primeşti
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    11 Oct 2022   •   22:00

Regiunea vă va oferi şi un card pentru intrare gratuită la muzee, transport public gratuit și reduceri în numeroase locuri. Tot ce trebuie să faceţi este să stați cel puțin două nopți.

În Friuli Venezia Giulia veți găsi galerii de artă, munți și unele dintre cele mai bune plaje din Italia, transmite CNN.

Până la 31 mai 2023, consiliul local de turism va rambursa biletele de tren intern ale călătorilor care sosesc în orașele Trieste și Udine, precum și în stațiunile de coastă Grado și Lignano Sabbiadore.

Intrare gratuită la muzee, transport public gratuit și numeroase reduceri

Trebuie să rezervați un pachet, care să includă cazare la un hotel care participă la inițiativă. Oaspeții vor primi un card care oferă intrare gratuită și cu reducere la muzee și tururi ghidate.

Biletele dus-întors trebuie să fie la și de la una dintre cele cinci stații: Latisana-Lignano-Bibione, Cervignano-Aquileia-Grado, Trieste Airport, Trieste Centrale sau Udine. Trebuie să vă cazați într-unul dintre hotelurile care participă la inițiativă și să faceți rezervări cu mai mult de trei sau cinci zile înainte de călătorie, în funcție de destinație.

Sărbătorile legale italiene sunt excluse din această ofertă.

×
Subiecte în articol: Friuli Venezia Giulia Italia
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close