Antena 3 Externe Jamie Oliver a prins un hoţ care a încercat să îi spargă casa. Reacția incredibilă a celebrului bucătar

Jamie Oliver a prins un hoţ care a încercat să îi spargă casa. Reacția incredibilă a celebrului bucătar

10 Sep 2018   •   10:24
Jamie Oliver a prins un hoţ care a încercat să îi spargă casa. Reacția incredibilă a celebrului bucătar
Sursa foto: Foto: Facebook/Jamie Oliver

Maestrul bucătar britanic Jamie Oliver este considerat de vecinii săi un erou, după ce a reuşit să imobilizeze un bărbat care a încercat să îi spargă casa.

Jamie Oliver, în vârstă de 43 de ani, se afla în locuinţa sa situată pe o stradă din nordul Londrei, împreună cu soţia, Jools, şi cei cinci copii ai lor, când a auzit nişte zgomote suspecte de la un vecin.

A vrut să cerceteze ce se întâmplă, dar s-a trezit imediat faţă în faţă cu un bărbat care încerca să intre în locuinţa sa. Bărbatul a făcut cale întoarsă, a ieşit din locuinţă şi a început să alerge pe stradă. Fără să stea prea mult pe gânduri, Oliver a alergat după bărbat şi a reuşit să îl imobilizeze în cele din urmă.

După ce poliţiştii au venit să îl preia pe "bărbatul agresiv", potrivit unor surse, Jamie Oliver a mai petrecut puţin timp cu aceştia "glumind şi râzând".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close