Antena 3 CNN Externe Un judecător a respins cererea unei femei care voia să salveze o pisică dintre dărâmăturile clădirii prăbușite în Florida

Un judecător a respins cererea unei femei care voia să salveze o pisică dintre dărâmăturile clădirii prăbușite în Florida

O femeie a depus o cerere de urgență în instanță pentru a salva un animal de companie blocat în porțiunea rămasă întreagă a clădirii din Florida, care s-a prăbușit parțial acum 2 săptămâni. Un judecător a respins cererea, iar structura a fost distrusă o oră mai târziu.

Un judecător a respins cererea unei femei care voia să salveze o pisică dintre dărâmăturile clădirii prăbușite în Florida
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    05 Iul 2021   •   17:12

Procurorul Paula Phillips a depus cererea în circuitul Miami-Dade la ora 21:30, duminică, în numele lui Stacey Karron, un voluntar de salvare al animalelor care a vrut să intre în clădire pentru a salva animalul, conform Miami Herald.

Cererea arată faptul că Karron și-ar fi asumat răspunderea în cazul în care pățea ceva cât timpul operațiunii de slavarea a animalului.

Numele animalului de companie blocat nu a fost menționat, dar cel mai probabil este vorba despre o pisică pe nume Coco care locuia într-un apartament de la etajul patru, împreună cu o femeie de 89 de ani și fiica ei, potrivit sursei citate.

Pompierii au încercat să o salveze pe Coco, fără vreun rezultat. Aceștia au reușit totuși să îi lase mâncare într-o zonă accesibilă animalului.

Judecătorul Michael Hanzman a respins cererea cu puțin timp înainte ca ultima porțiune a clădirii Champlain Towers South să fie demolată, în cadrul unei operațiuni controlate.

×
Subiecte în articol: SUA
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close