Antena 3 CNN Externe Kanye West a început brusc să plângă în fața fanilor! Ce s-a întâmplat! Rapperul candidează pentru președinția SUA

Kanye West a început brusc să plângă în fața fanilor! Ce s-a întâmplat! Rapperul candidează pentru președinția SUA

Kanye West a făcut spectacol la primul său miting electoral. Rapperul, care dorește să obțină fotoliul de la Casa Albă, a urcat pe scenă fără mască însă îmbrăcat cu o vestă antiglonț și cu anul 2020 marcat în tunsoare.

Kanye West a început brusc să plângă în fața fanilor! Ce s-a întâmplat! Rapperul candidează pentru președinția SUA
Sursa foto: Hepta
de Diana Ionescu    |    20 Iul 2020   •   19:05

Mesajul central a fost lupta anti avort. Rapperul american a plâns în fața fanilor: „(n.r. - Soția mea) Mi-a spus că este însărcinată și apoi o lună, două luni, trei luni am discutat despre faptul că nu voia să avem acest copil. Avea pastilele în mână. Stiți că dacă ai luat pastilele, le-ai luat și gata? Bebelușul a dispărut”, a povestit Kanye West

Rapperul a povestit că tatăl său a dorit un avort însă mama acestuia a refuzat să renunțe la el: „Mama mea mi-a salvat viața, tata a dorit un avort! Mama mea mi-a salvat viața! Nu ar fi existat kanye West, pentru că tatăl meu era prea ocupat”. 

Kanye West, candidatură surpriză la președinția Statelor Unite

La începutul lunii, rapperul american Kanye West, un susţinător al preşedintelui Donald Trump, a anunţat  pe Twitter, că va candida la preşedinţia Statelor Unite ale Americii. „Trebuie să realizăm promisiunea Americii având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunea și construind un viitor. Voi candida pentru a deveni președintele Statelor Unite”, a scris acesta pe platforma de socializare. 

Zvonurile despre o posibilă candidatură a lui Kanye West au circulat mult în presă și pe platformele de socializare, după ce în ultimul an rapperul s-a implicat mai mult în politică şi s-a întâlnit în repetate rânduri cu actualul președinte american, Donald Trump. Vedeta este susținută de faimoasa sa soție, Kim Kardashian care i-a repostat messajul de pe Twitter, urmat de steagul american. 

Kanye West, în lacrimi la primul miting electoral

×
Subiecte în articol: Kanye West miting electoral SUA
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close