Antena 3 CNN Externe Leancă răspunde declaraţiilor lui Rogozin: Moldova este un stat independent şi trebuie tratat ca atare

Leancă răspunde declaraţiilor lui Rogozin: Moldova este un stat independent şi trebuie tratat ca atare

Leancă răspunde declaraţiilor lui Rogozin: Moldova este un stat independent şi trebuie tratat ca atare
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    12 Mai 2014   •   08:38

Premierul Republicii Moldova a răspuns şi el declaraţiilor făcute de Dmitri Rogozin în legătură cu semnarea acordului de asociere cu Uniunea Europeană. Iurie Leancă a declarat că Moldova este un stat independent şi trebuie tratat ca atare. 


În cadrul vizitei sale de vineri la Tiraspol, vicepremierul rus a declarat că acordul de asociere al Republicii Moldova cu Uniunea Europeană ar putea avea consecinţe grave. 

"Din păcate, domnul Rogozin prin declaraţiile pe care le face, dar şi prin maniera prin care această vizită a  fost organizată, dânsul nu ştiu de ce porneşte de la ideea că noi nu suntem un stat independent şi un subiect al dreptului internaţional. Domnul Rogozin trebuie să înţeleagă că Republica Moldova trebuie tratată cu respect", a spus premierul Republicii Moldova, Iurie Leancă.
 
Dmitri Rogozin a atras atenţia că Transnistria se află "sub patronajul Rusiei şi Rusia nu va permite nimănui să o supere". 
 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close