Antena 3 CNN Externe Mama a 11 copii, la doar 31 de ani, șochează: „Mai vreau vreau să fiu însărcinată de încă patru ori”

Mama a 11 copii, la doar 31 de ani, șochează: „Mai vreau vreau să fiu însărcinată de încă patru ori”

O mamă a unsprezece copii, care și-a petrecut ultimii aproape zece ani însărcinată, spune că este nerăbdătoare să mai aibă câțiva în plus - în ciuda faptului că schimbă 600 de scutece pe săptămână.

Mama a 11 copii, la doar 31 de ani, șochează: „Mai vreau vreau să fiu însărcinată de încă patru ori”
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    11 Aug 2021   •   00:30

Britni Church, în vârstă de 32 de ani, este în prezent însărcinată cu al 12-lea copil alături de soțul Chris, în vârstă de 29 de ani, după ce i-a adus pe lume pe tripleții Oliver, Asher și Abel.

Tânăra de 32 de ani, care a avut primul copil la câteva zile după ce a împlinit 16 ani, le-a oferit fanilor o actualizare a celei mai recente sarcini, pe TikTok.

Mama cu normă întreagă și soțul ei Chris cheltuiesc echivalentul a 1.300 de lei pe săptămână pe alimente, cinci cutii de cereale, 66 de cutii de lapte și 600 de scutece.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Dar, în ciuda efortului financiar al unei familii foarte mari, Britni a recunoscut anterior că își dorește cel puțin încă patru copii - dar numai dacă ceilalți copii ai ei sunt deschiși la această idee.

Ea a spus: „Sper că vom încerca să avem încă o fată. Nu cred că aș avea vreodată mai mult de 15 copii, dar din nou, nu m-am gândit niciodată că voi avea 11 copii.

"Am crezut că voi avea maximum patru copii."

Mama îndrăzneață a ajuns să iubească compania constantă pe care o oferă o familie mare.

Ea a adăugat: „Nu simt că am mulți copii - se simte normal. Dacă vreunul dintre copii ar spune că nu mai vor alți frați aș accepta că este prea mult”.

Femeia din Arkansas City a avut primul ei copil, Crizman, în vârstă de 15 ani, cu fostul ei soț la șase zile după ce împlinise vârsta de 16 ani.

Cei doi se căsătoriseră cu cinci zile înainte și aveau alți patru copii împreună - Jordan, în vârstă de 14, Caleb, acum la 13, Jace, în vârstă de 12 și Cadence, care acum a împlinit zece.

Când cuplul s-a despărțit în 2010, Britni a aflat că era deja însărcinată, în mod neașteptat, cu al șaselea copil, Jesalyn, acum în vârstă de opt ani, în 2012.

A petrecut trei ani crescându-și copiii singură, înainte de a-și întâlni actualul soț, Chris,  în 2014.

Nu a trecut mult timp înainte ca cuplul să aibă primul fiu împreună, Silas, în vârstă de cinci ani, în vara anului 2015, la un an după întâlnire - și apoi un alt fiu, Christopher.

În 2016 au apărut pe lume și tripleții surpriză Oliver, Asher și Abel.

„Am simțit multă rușine când am rămas însărcinată a șasea oară pentru că am vrut întotdeauna ca copiii mei să aibă același tată”, a spus Britni.

„Dar când s-a născut Jesalyn, era atât de inocentă, prețioasă și frumoasă. Toată rușinea a dispărut imediat. Era perfectă. Am încetat să-mi mai pese de ce cred oamenii. Îmi place să am o familie mare - întotdeauna există cineva cu care să vorbesc”, a continuat aceasta.

A avea o familie foarte mare necesită un program foarte încărcat, ceea ce a făcut ca Britni să-și înceapă ziua la 7 dimineața.

Într-o zi normală aceasta pregătește micul dejun pentru gașca ei, în timp ce își verifică e-mailurile la o cafea rapidă.

După ce copiii merg la școală, munca de mamă nu se oprește pentru Britni care încă mai are bebelușii ei tripleți pentru a o ține ocupată.

Odată ce copiii dorm, ea pregătește cina și face curat cu ajutorul lui Chris.

Ora de cină este la fel ca în orice altă casă, deși cei mari mănâncă împreună la o masă personalizată pe douăsprezece locuri pe care Chris a construit-o.

Au fost nevoiți să îmbunătățească și mașina familiei, iar acum călătoresc cu un Ford Transit după ce au depășit cele 12 locuri când au sosit tripletele.

Casa cu cinci dormitoare a cuplului are copii împărțiți în fiecare cameră, iar părinții intenționează să transforme podul și subsolul odată ce tripleții, care dorm în prezent în dormitorul adulților, vor crește.

Britni împărtășește instantanee ale vieții cu anturajul ei de 11 pe Instagram, unde își detaliază viața de familie.

Ea a spus: „Adunăm o mulțime de priviri când ieșim în familie. Dacă lucrurile merg bine, sperăm să construim o casă la țară lângă un iaz mare, deoarece lui Chris îi place să pescuiască. Ne-ar plăcea să avem și niște animale. Poate că doi câini și o pisică ar fi un început bun.”

×
Subiecte în articol: Marea Britanie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close