Antena 3 CNN Externe Mamă condamnată la peste 100 de ani de închisoare pentru că a violat doi prieteni minori ai fiicei sale

Mamă condamnată la peste 100 de ani de închisoare pentru că a violat doi prieteni minori ai fiicei sale

O mamă a fost condamnată la ani grei de închisoare pentru agresarea sexuală a doi prieteni ai fiicei sale în timpul unei petreceri la domiciliu. Totul a începul în urmă cu patru ani.

Mamă condamnată la peste 100 de ani de închisoare pentru că a violat doi prieteni minori ai fiicei sale
de Gabriel Dano    |    01 Iul 2021   •   16:38

Mai exact, femeia din Nebraska, în vârstă de 38 de ani, a fost condamnată luni la 64 până la 102 ani de închisoare pentru că a păcălit doi băieți de 12 și 13 ani să bea alcool și să mănânce jeleuri cu droguri. Ulterior, femeia i-a agresat sexual în casa ei.

Magistrații au găsit-o pe Christina Greer vinovată de trei capete de acuzare sexuală de gradul întâi asupra unui copil, șase acțiuni de abuz asupra copiilor și două acțiuni de falsificare a martorilor, scrie Daily Mail, citat de Observator.

Femeia a fost arestă inițial după ce s-a aflat că a întreținut relații sexuale cu unul dintre băieți, din septembrie până în decembrie 2017. Una dintre victime, un băiat de 13 ani, a mărturisit totul. Ulterior, un alt băiat a făcut acuzații similare în ianuarie 2019.

Fiica Christinei a mărturisit că a auzit cum mama ei se săruta cu unul dintre băieți. Când fata a depus mărturie în instanță, ea a declarat că mama ei îi spusese inițial să nu spună nimănui despre abuzurile de acasă, deoarece Greer își făcea griji să nu-și piardă copiii.

Procesul a fost amânat de mai multe ori. În fața magistraților, femeia a regretat faptele spunând că "foarte rușinată și că îi pare atât de rău” pentru cele întâmplate.

„Acum victimele noastre au 15 și 16 ani”, a spus procurorul. „Unul dintre ei tocmai și-a primit permisul de conducere. Și va trebui să facă față situației pentru tot restul vieții. Relațiile pe care ei le vor avea vor fi afectate de ceea ce ea le-a făcut”, a spus procurorul în instanță.

 

 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close