Antena 3 CNN Externe Manny Pacquiao este aproape de retragere. Se gândește să candideze la președinția Filipine, după ce a fost învins la revenirea în ring

Manny Pacquiao este aproape de retragere. Se gândește să candideze la președinția Filipine, după ce a fost învins la revenirea în ring

Marele boxer Manny Pacquiao a fost învins la revenirea în ring. În vârstă de 42 de ani, filipinezul a pierdut la puncte în fața cubanzeului Yordenis Ugas în cadrul unei partide care a avut loc noaptea trecută la Las Vegas.

Manny Pacquiao este aproape de retragere. Se gândește să candideze la președinția Filipine, după ce a fost învins la revenirea în ring
Sursa foto: Hepta
de Alexandru Negrici    |    22 Aug 2021   •   10:59

Potrivit The Athletic, Manny Pacquiao a revenit în ring, posibil, pentru ultima dată, pentru a lupta cu Yordenis Ugas, deținătorul titlului la categoria semimijlocie.

Partida a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la Las Vegas. Ugas a câștigat prin decizie unanimă ceea ce a ridicat întrebări despre posibila retragere din circuitul profesionist a lui Pacquiao.

„Nu știu, lăsați-mă să ma odihnesc, să mă relaxez și să iau decizia dacă voi boxa din nou”, a spus Pacquiao imediat după lupta de la Las Vegas, conform Mediafax.

Manny Pacquiao a mai declarat că luna viitoare va anunța dacă va candida pentru funcția de președinte în Filipine.

Inițial, fostul mare campion trebuia să lupte la Las Vegas cu Errol Spence Jr., dar acesta a renunțat din cauza unei accidentări la ochi. La interviul de după meci Ugas a spus că „se roagă” pentru ca Pacquiao să urce din nou în ring.

×
Subiecte în articol: Manny Pacquiao
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close