Antena 3 CNN Externe Marian Cozma, lovit mortal cu două cuţite

Marian Cozma, lovit mortal cu două cuţite

Marian Cozma, lovit mortal cu două cuţite
Sursa foto: marian cozma
17 Feb 2009   •   09:34

Peste o sută de persoane au fost audiate de autorităţile din Veszprem în cazul morţii lui Marian Cozma, iar anchetatorii nu exclud posibilitatea să mai facă şi alte arestări. Între timp s-a aflat că handbalistul Marian Cozma a fost lovit mortal nu cu unu, ci cu două cuţite.
Autorităţile ungare spun că primele date în cazul uciderii lui Marian Cozma vor apărea abia după ce Nemeth Gyozo şi Raffael Sandor vor fi extradaţi din Austria şi vor putea fi audiaţi.
"Colegii mei din Veszprem au audiat mai bine de 100 de persoane, printre care şi pe Sztoika, aflat în arest preventiv. Pe cei doi din Austria încă nu i-au audiat. Abia după ce îi vom interoga pe toţi şi le vom compara declaraţiile vom şti care e mobilul crimei", a declarat purtătorul de cuvând din Veszprem.
Nemeth Gyozo şi Raffael Sandor au acceptat să fie extrădaţi din Austria, iar în maxim 10 zile aceştia trebuie să ajungă în arestul poliţiei din Vesprem, unde se află şi Ivan Stoica, care s-a predat în cursul zilei de sâmbătă.
"Sâmbătă a fost judecata. Din cauza gravităţii acuzaţiilor cât şi din cauza presupunerii că influenţează martorii, tribunalul a hotărât reţinerea lui pe 30 de zile. Vineri a fost procesul celor doi din Austria, proces în urma căruia s-a stabilit că în 10 zile aceştia vor ajunge în arestul poliţiei din Veszprem", a declarat sursa.
Anchetatorii susţin că se vor mai face arestări în acest caz.
"După informaţiile pe care le avem momentam, e posibil să se mai facă arestări, iar dacă vor fi, în funcţie de acuzaţii, de complicitate, îi vom aresta sau îi vom pune sub arest preventiv", a adăugat purtătorul de cuvânt.
De altfel, surse din Poliţia Veszprem au declarat pentru Jurnalul Naţional că potrivit raportului medico-legal, pe trupul lui Marian Cozma s-au identificat două răni produse de două cuţite diferite. Aceleaşi surse au mai spus că, până acum, pentru tot ce s-a întâmplat în seara morţii handbalistului nu s-a dat nici măcar o amendă.
Antena3

×
Subiecte în articol: marian cozma
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close