Antena 3 CNN Externe Mărturii din infernul din vestul Londrei. Rezidenții s-au plâns în trecut de starea imobilului cu 120 de apartamente

Mărturii din infernul din vestul Londrei. Rezidenții s-au plâns în trecut de starea imobilului cu 120 de apartamente

Mărturii din infernul din vestul Londrei. Rezidenții s-au plâns în trecut de starea imobilului cu 120 de apartamente
Sursa foto: Foto: captura video Twitter
14 Iun 2017   •   09:44

Un incendiu devastator a cuprins o clădire de locuințe din vestul Londrei, martorii declarând că flăcările au acaparat toate cele 24 de etaje. În total, 200 de pompieri au fost chemați să lupte cu flăcările în cursul nopţii de marţi spre miercuri, au anunţat serviciile de prim-ajutor.

Documente postate online ce datează de circa un an arată că rezidenţi s-au plâns în mai multe rânduri de starea imobilului şi de riscuri potenţiale de incendiu. 

Blocul-turn cu 120 de apartamente era aproape calcinat după ce a fost mistuit de flăcări o bună parte din noapte. Potrivit unui jurnalist al AFP, poliţia a evacuat o parte din imobilele şi casele vecine, ameninţate cu prăbuşirea unor bucăţi mari de la blocul în flăcări, în timp ce unii oameni exprimau temeri că turnul s-ar putea prăbuşi cu totul. 

Zeci de locatari ai imobilului cuprins de flăcări se aflau pe trotuar, mulţi în pijamale, iar unii încercau să-şi contacteze rudele blocate în clădire. Ei au fost dirijaţi de forţele de ordine spre un restaurant vecin, unde primii răniţi erau trataţi de serviciile de ambulanţă. Potrivit poliţiei londoneze, mai multe persoane au suferit intoxicaţii cu fum. 

Mai multe staţii de metrou din cartier au fost închise, la fel ca autostrada M40, care leagă capitala de vestul Marii Britanii, blocată pe ambele sensuri.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close