Antena 3 CNN Externe Mărturiile șocante ale tinerei care a supraviețuit după ce a fost împinsă de pe pod de prietena ei. „În unele zile vreau să ajungă la închisoare”

Mărturiile șocante ale tinerei care a supraviețuit după ce a fost împinsă de pe pod de prietena ei. „În unele zile vreau să ajungă la închisoare”

Mărturiile șocante ale tinerei care a supraviețuit după ce a fost împinsă de pe pod de prietena ei. „În unele zile vreau să ajungă la închisoare”
Sursa foto: foto- Pexels
12 Feb 2019   •   16:09

O adolescentă de 16 ani, care a fost împinsă de prietena ei de pe un pod vara trecută, a povestit experiența cumplită prin care a trecut. 

Jordan Holgerson se pregătea să sară în apă de pe Podul Moulton Falls din Washinton, dar fiindcă tot ezita, Taylor Smith a împins-o. Prietenele ei au filmat întregul moment. 

Căzătura a lăsat-o cu șase coaste rupte, cu ambii plămâni perforați și cu un tratament lung de recuperare, potrivit DailyMail

Jordan a povestit că are sentimente contradictorii față de prietena ei care a împins-o. „În unele zile vreau să ajungă la închisoare, dar în alte zile mă gândesc că ar fi o pedeapsă prea aspră”. 

Cea care a împins-o a mărturisit că nu a avut nicio clipă intenția de a-i face rău, ci doar a vrut să-i dea curaj să sară. 

 

×
Subiecte în articol: prietena inchisoare

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close