Antena 3 CNN Externe Melania Trump, o apariție mirobolantă la un eveniment de stat. A eclipsat-o total pe Brigitte Macron

Melania Trump, o apariție mirobolantă la un eveniment de stat. A eclipsat-o total pe Brigitte Macron

Melania Trump, o apariție mirobolantă la un eveniment de stat. A eclipsat-o total pe Brigitte Macron
25 Apr 2018   •   14:31

 

Prima vizită de stat a președintelui Franței, Emmanuel Macron și a soției sale, Brigitte, în SUA, iar cele două prime-doamne s-au întrecut pe ele în alegerea ținutelor pentru un astfel de moment memorabil.

Una dintre cele mai importante evenimente din an pentru care Melania Trump s-a pregătit cu mult timp înainte. A organizat totul pentru ca cina de stat pe care o va găzdui în această seară să fie ireproșabilă, ocupându-se în detaliu, alături de echipa ei, de aranjamentele florale, meniu și tot ce implică un eveniment atât de grandios. Iar dacă la capitolul organizare se descurcă de minune, același lucru putem spune și la capitolul modă, unde alegerile vestimentare ale primei-doamne ale Statelor Unite ale Americii sunt surprinzătoare. În fața Casei Albe, chiar în aceste momente, Melania și Donald îi primesc pe Emmanuel și pe Brigitte Macron în prima lor vizită oficială la Washington, D.C.

Foto AICI. 

×
Subiecte în articol: brigitte macron Melania Trump aparitie
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close