Antena 3 CNN Externe Metoda revoltătoare prin care se încălzesc rușii, dezvăluită de un militar care apără orașul Kiev

Metoda revoltătoare prin care se încălzesc rușii, dezvăluită de un militar care apără orașul Kiev

Soldați ruși întâmpină tot mai multe probleme în Ucraina. După ce s-a aflat faptul că aceștia sunt trimiși la luptă cu stomacul gol, acum a apărut o nouă informație referitoare la starea în care se află armata lui Putin.

Metoda revoltătoare prin care se încălzesc rușii, dezvăluită de un militar care apără orașul Kiev
Sursa foto: hepta
de Gabriel Dano    |    22 Mar 2022   •   23:22

 Igor Lutsenko, unul dintre militarii care apără orașul Kiev, a dezvăluit că aceștia fură covoare de la locuitorii din Ucraina ca să se încălzească noaptea, când temperaturile sunt sub zero grade Celsius. Într-un clip video postat pe Facebook se observă mai multe vehicule blindate acoperite de covoare.

„Nu e glumă. Ocupanții fură covoare din clădirile din apropierea aeroportului Gostomel”, a scris Igor Lutsenko, pe pagina sa de Facebook.

sursa: Facebook

Conform diaspora.ro, armata lui Vladimir Putin s-ar confrunta și cu mai multe probleme de logistică și aprovizionare, potrivit unor rapoarte ale serviciilor ucrainene și occidentale. Așa că nu e de mirare că tot mai mulți soldați ruși mărturisesc că vor ca invazia Ucrainei să înceteze.

„Vreau să-i spun comandantului nostru șef să oprească actele teroriste din Ucraina, deoarece când ne vom întoarce ne vom ridica împotriva lui”, „Sunt mulți ca noi aici. Mai devreme sau mai târziu, vom veni acasă”, „Știu că în unitatea mea, ei sunt total împotrivă”, sunt doar câteva dintre mărturiile soldaților ruși.

×
Subiecte în articol: Război Ucraina
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close