Antena 3 CNN Externe Ministrul ungar al Apărării, rănit într-un accident rutier

Ministrul ungar al Apărării, rănit într-un accident rutier

Ministrul ungar al Apărării, rănit într-un accident rutier
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    20 Sep 2013   •   10:16

Ministrul ungar al Apărării Csaba Hende se află în stare stabilă, după ce a fost transportat cu elicopterul la spital, în urma unui accident rutier în care a fost implicat joi în nordul Ungariei, a declarat la spital un ofiţer din cadrul Centrului pentru Sănătate al Armatei.

Ministrul a suferit o fractură la nivelul umărului drept şi a fost internat la Spitalul Armatei din Budapesta pentru examinări suplimentare, a declarat generalul de brigadă Istvan Szabo pentru jurnalişti.

Cealaltă persoană rănită în accident este şoferul celeilalte maşini implicate în accident. Tânărul a fost rănit la nivelul abdomenului şi a fost, de asemenea, internat la spital. Starea sa este stabilă, a precizat Szabo.

Accidentul s-a produs pe drumul 2122, între Szecseny şi Holloko, în jurul orei locale 17.00 (18.00, ora României), potrivit serviciului de presă al Ministerului Apărării.

Martori au declarat că ministrul a coborât singur din maşină.

Maşina în care se afla Hende a intrat în coliziune cu altă maşină, cinci persoane fiind rănite în total în accident. Potrivit unor informaţii preliminare, accidentul nu a fost provocat de maşina ministrului.

Un prim elicopter l-a transportat pe tânărul cu răni grave la nivelul abdomenului la spital, iar ministrul a fost transportat cu un al doilea elicopter.

×
Subiecte în articol: accident accident rutier
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close