Antena 3 CNN Externe Moarte cumplită pentru un român de doar 21 de ani. A fost strivit între două mașini, pe o autostradă din Germania

Moarte cumplită pentru un român de doar 21 de ani. A fost strivit între două mașini, pe o autostradă din Germania

Un tânăr român, de doar 21 de ani, a avut parte de o moarte cumplită. Omul a fost strivit între două mașini, pe o autostradă din Germania, după ce a oprit pe banda de urgență.

Moarte cumplită pentru un român de doar 21 de ani. A fost strivit între două mașini, pe o autostradă din Germania
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    23 Noi 2021   •   23:31

Accidentul s-a produs luni, 22 noiembrie, la primele ore ale dimineții. Bărbatul conducea un Renault Twingo și a oprit pe banda de urgență a autostrăzii A3 din Germania.

Nu este clar care a fost motivul pentru care tânărul român staționa, dar mașina sa nu era semnalizată corespunzător. Un alt șofer, în vârstă de 72 de ani a lovit autoturismul românului.

Ulterior, conducătorul unui alt autovehicul, un bărbat de 48 de ani, l-a lovit pe român în plin strivindu-l între mașinile deja implicate în accident, notează publicația Westdeutsche Allgemeine Zeitung.

Oamenii legii au transmis că nu este clar dacă tânărul se afla în afara autoturismului propriu la momentul primului impact sau dacă a fost aruncat afară chiar atunci. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs tragedia.

Ceilalți doi șoferi au scăpat nevătămați. Unul dintre ei a suferit un șoc puternic.

Autostrada a fost închisă timp de aproximativ cinci ore. Echipele de pompieri și ambulanțele din orașele Ratingen și Heiligenhaus au trimis la fața locului aproximativ 40 de persoane.

×
Subiecte în articol: roman mort Germania autostrada
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close