Antena 3 CNN Externe Momentul în care un medic întrerupe vizionarea unui documentar anti-vaccinare. "Prezența voastră aici va determina moartea copiilor"

Momentul în care un medic întrerupe vizionarea unui documentar anti-vaccinare. "Prezența voastră aici va determina moartea copiilor"

Momentul în care un medic întrerupe vizionarea unui documentar anti-vaccinare. "Prezența voastră aici va determina moartea copiilor"
Sursa foto: Foto: Facebook.com
29 Mai 2017   •   20:12

Acesta este momentul în care un celebru doctor Māori a întrerupt vizionarea specială a unui documentar controversat împotriva vaccinării, care avea loc într-o sală de teatru din Kaitaia, Noua Zeelandă, scrie huffingtonpost.com.

Imaginile postate pe internet îl arată pe doctorul  Lance O'Sullivan care ia cuvântul în timpul difuzării documentarului împotriva vaccinării, avertizându-i pe toți cei din sală de pericolul din spatele mesajului transmis de acesta.

"Când am auzit că vin în oraș, nu aveam cum să-i las să vină și să răspândească această dezinformare, acest fals, și să nu fac nimic”, i-a spus O'Sullivan lui John Campbell, gazda emisiunii "Checkpoint", de la Radio New Zealand.

Organizatorii evenimentului l-au invitat pe O'Sullivan la vizionarea documentarului, care lega vaccinarea de autism, însă el le-a spus celor din public că nu a venit pentru vizionare, ci pentru a-i opri de la a face o mare greșeală.

"Vin aici cu multă mânie", spune doctorul, în timp ce se plimba pe scenă. 

"Asta pentru că eu sunt împotriva acestei situații, această poziție, această idee de anti-imunizare a ucis copiii în întreaga lume și de fapt va continua să ucidă copiii ... ai căror părinți au înlăturat imunizarea din cauza dezinformării - dezinformare bazată pe minciuni, ca să fiu sincer", a spus medicul.

"Prezența voastră aici va determina moartea copiilor", a mai spus medicul.

Documentarul cu pricina, cunoscut sub numele de "Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe", a fost regizat de fostul doctor Andrew Wakefield, care a rămas fără licența medicală în mai 2010.

 


 

×
Subiecte în articol: Noua Zeelanda
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close