Antena 3 CNN Externe Momentul șocant în care o femeie a aflat că bunicul ei îi este de fapt tată. Ce a urmat e cutremurător

Momentul șocant în care o femeie a aflat că bunicul ei îi este de fapt tată. Ce a urmat e cutremurător

Momentul șocant în care o femeie a aflat că bunicul ei îi este de fapt tată. Ce a urmat e cutremurător
27 Dec 2018   •   12:04

O femeie din Australia a povestit despre momentul în care a aflat că a fost concepută după ce bunicul ei i-a violat mama, amenințând-o că o împușcă. Aceasta a mărturisit că a avut o tentativă de sinucidere, dar și că a dus o lungă luptă cu anorexia după ce a aflat secretul teribil de familie.

Jodi Cahill, din Melbourne, a primit în urmă cu patru ani o scrisoare de la mama ei, în care aceasta îi mărturisea totul. Femeia de 38 de ani a aflat că mama ei fusese supusă la ani de abuz. Autorul? Nimeni altul decât tatăl femeii, Raymond, scrie Daily Mail.

Mi-a spus: ”Este timpul să afli adevărul despre tatăl tău... noi două avem același tată”. Scrisorile au continuat să ajungă în cutia poștală a lui Jodi. În multe rânduri, mama ei își detalia crunta poveste de viață.

”Am fost șocată și dezgustată. În seara aceea am încercat să mă arunc de pe un pod. Nu știam ce să fac”, a povestit femeia, care a fost crescută de bunica ei, divorțată de Raymond, după ce mama ei  a fost diagnosticată cu psihoză. Jodi a povestit că părintele ei nici măcar nu o putea privi în ochi, a amenințat că o omoară și a fost nevoie chiar de intervenția poliției. Simpla prezență a lui Jodi îi amintea femeii de suferința prin care trecuse.

După confesiunile mamei ei, Jodi s-a scufundat în muncă, încercând să uite totul și ignorând problema. Însă, fără să-și dea seama, a început să sară peste mese, apoi să ia laxative, până în momentul în care ajunsese să cântărească numai 34 de kilograme și a fost internată la un spital din Melbourne. 

Jodi speră ca prin acesată confesiune să ajute alți bolnavi aflați în drumul spre recuperare sau care își ignoră problema.

×
Subiecte în articol: moment socant bunic tata
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close