Antena 3 CNN Externe Motivul bizar pentru care un actor renumit de la Hollywood a fost interzis în Ucraina. „E o amenințare la adresa securității naționale!”

Motivul bizar pentru care un actor renumit de la Hollywood a fost interzis în Ucraina. „E o amenințare la adresa securității naționale!”

Motivul bizar pentru care un actor renumit de la Hollywood a fost interzis în Ucraina. „E o amenințare la adresa securității naționale!”
Sursa foto: Foto: Steven Seagal/Facebook
08 Mai 2017   •   09:47

Actorul american de acțiune Steven Seagal a fost interzis în Ucraina fiind considerat o amenințare la adresa securității naționale, scrie Daily Mail.

Actorul, cunoscut în întreaga lume pentru rolurile sale din Hard to Kill și Under Siege, nu va avea voie să pătrundă în Ucraina pentru următorii cinci ani.

Potrivit unei scrisori semnate de Serviciul de securitate al Ucrainei, publicată de Apostrophe, actorul de 65 de ani este interzis în Ucraina pe motiv că a "săvârșit acțiuni sociale periculoase ... care contrazic interesele de a menține securitatea Ucrainei".

Potrivit unor surse, Steven Seagal ar fi fost interzis în Ucraina din cauza relației sale apropiate cu președintele rus Vladimir Putin, care a ajuns atât de departe încă să obțină un pașaport rus și să declare că îl consideră pe Putin ”fratele lui”.
 

×
Subiecte în articol: Hollywood Vladimir Putin
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close