Antena 3 CNN Externe O navă turcească a fost lovită de o rachetă, în Marea Neagră, în largul coastelor Odesei

O navă turcească a fost lovită de o rachetă, în Marea Neagră, în largul coastelor Odesei

O navă turcească a fost lovită de o rachetă, în Marea Neagră, în largul coastelor Odesei, astăzi, după ce Forţele Navale ale Rusiei au blocat traficul maritim către Ucraina.

O navă turcească a fost lovită de o rachetă, în Marea Neagră, în largul coastelor Odesei
Sursa foto: Twitter
de Alin Tarnovschi    |    24 Feb 2022   •   18:27

Nava "Yasa Jupiter", aflată sub pavilion Insulele Marshall, dar deţinută de o companie turcească, a plecat astăzi din Odesa şi se îndrepta către Portul Constanţa.

La bordul navei turceşti se află 8 turci şi 11 ucraineni şi, din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Totul s-ar fi întâmplat, astăzi, după ce nava Yasa Jupiter, aflată în portul din Odesa, a plecat către Constanţa.

Potrivit unor surse internaţionale, citate de presa din Turcia, nava a fost lovită de o rachetă care a provocat pagube materiale importante.

O navă militară rusă care se află în apele internaționale ale Mării Negre, la limita de nord a Zonei Economice Exclusive a României (în afara acestei zone), deviază sau oprește navele comerciale aflate în marș către porturile ucrainene, a transmis, astăzi, MApN.

Rusia a suspendat circulația navelor comerciale din Marea Azov pe termen nelimitat, dar a decis să păstreze deschise porturile de la Marea Neagră,  potrivit Reuters.

Din datele de monitorizare obținute de structurile Forțelor Navale Române, rezultă că o navă militară rusă care se află în apele internaționale ale Mării Negre, la limita de nord a Zonei Economice Exclusive a României (în afara acestei zone), deviază sau oprește navele comerciale aflate în marș către porturile ucrainene", a anunţat Ministerul Apărării din România (MApN).

Türk iş adamının gəmisi Odessa sahillərində raketlə vurulub. Marşal Adaları bayraqlı gəminin göyərtəsində 8 türk və 11...

Publicată de Meydan TV pe Joi, 24 februarie 2022

×
Subiecte în articol: Război Ucraina Marea Neagrã Odesa
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close