Antena 3 CNN Externe Netflix își obligă actorii să se vaccineze pentru a mai putea încheia colaborări în cazul următoarelor producții

Netflix își obligă actorii să se vaccineze pentru a mai putea încheia colaborări în cazul următoarelor producții

Netflix va solicita ca distribuțiile și unii membri ai echipei din producțiile sale din SUA să fie vaccinați împotriva COVID-19, o măsură care vine pe măsură ce varianta Delta continuă să se răspândească în toată țara, conform The Verge.

Netflix își obligă actorii să se vaccineze pentru a mai putea încheia colaborări în cazul următoarelor producții
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    29 Iul 2021   •   23:08

Publicația Deadline a raportat mai întâi că gigantul de streaming și-a notificat recent echipele de producție că va necesita vaccinarea distribuțiilor și a unor echipe de preoducție. 

Deadline a descris această clasificare ca incluzând atât membrii distribuției, cât și pe cei care sunt în contact strâns cu ei. 

Potrivit raportului, Netflix intenționează să facă câteva excepții de la noua politică de vaccinare, inclusiv motive de vârstă, medicale și religioase.

Netflix a confirmat măsura către The Verge, dar a refuzat să o comenteze.

Măsuri similare au fost luate de companii, printre care Facebook și Google, pentru angajații care se întorc la birourile lor, iar președintele Joe Biden va anunța în curând, cel mai probabil, că angajații federali vor trebui vaccinați sau vor fi de acord cu testele regulate. 

Între timp, Apple intenționează să întârzie politica de revenire obligatorie la muncă. Compania va începe, de asemenea, să solicite măști în magazinele Apple atât pentru clienți, cât și pentru angajați, indiferent de statutul lor de vaccinare.

În această săptămână, Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor au emis noi linii directoare pentru unele persoane care sunt vaccinate, inclusiv îndemnându-le să poarte măști în medii publice la interior, în regiuni cu un număr mare de cazuri zilnice COVID-19. 

O creștere a cazurilor a determinat recomandarea, inversând orientările anterioare din mai, deoarece varianta Delta, extrem de transmisibilă, continuă să se răspândească accelerat.

Netflix este primul studio important care a anunțat o politică obligatorie de vaccinare pentru producțiile sale din SUA.

×
Subiecte în articol: Netflix SUA
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close