Antena 3 CNN Externe Noua Zeelandă. Doi turişti, speriaţi de un bărbat gol-puşcă şi beat-mort care a venit să doarmă în camera lor

Noua Zeelandă. Doi turişti, speriaţi de un bărbat gol-puşcă şi beat-mort care a venit să doarmă în camera lor

Noua Zeelandă. Doi turişti, speriaţi de un bărbat gol-puşcă şi beat-mort care a venit să doarmă în camera lor
14 Aug 2009   •   17:52

Un bărbat gol şi extrem de beat s-a rătăcit într-un hotel din Noua Zeelandă şi a ajuns să doarmă în camera altcuiva, forţând femeia care ocupa camera să se ascundă în baie, relatează media locală.

Australianul, în vârstă de 29 de ani, s-a întors la hotelul din oraşul Queenstown cu o femeie, dar s-a trezit în mijlocul nopţii şi s-a dus într-o altă cameră, în care dormea un cuplu. ?A fost şi el un pic surprins că erau doi oameni care dormeau în camera lui?, a declarat Steve Watt, de la poliţia din Queenstown, pentru Southland Times.

În timp ce intrusul a adormit, femeia s-a adăpostit în baie, pe când soţul ei s-a dus să cheme angajaţii hotelului. Bărbatul, care nici nu îşi mai amintea cu cine a fost sau în ce cameră a fost, nu avea nici haine sau acte la el. El a scăpat totuşi fără sancţiuni din partea poliţiei, după ce oaspeţii şi oficialii hotelului au hotărât să nu depună plângere. ?A fost o situaţie mult prea amuzantă?, a spus Watt.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Noua Zeelanda
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close