Antena 3 CNN Externe Nu le-a venit să creadă ce au văzut când au deschis uşa dormitorului. În loc de pat era... o mare surpriză

Nu le-a venit să creadă ce au văzut când au deschis uşa dormitorului. În loc de pat era... o mare surpriză

Nu le-a venit să creadă ce au văzut când au deschis uşa dormitorului. În loc de pat era... o mare surpriză
Sursa foto: foto: usnews.msnbc.msn.com
01 Mar 2012   •   11:03

O familie din Connecticut a avut de făcut curăţenie când s-a întors din vacanţă pentru că s-a pomenit cu o maşină într-unul din dormitoarele casei.

Proprietarii au fost plecaţi pentru un weekend în Pennsylvania, dar duminică noaptea când s-au întors au avut o mare surpriză: casa era înconjurată de pompieri, salvări şi poliţie.

Şoferul unei maşini a făcut o fandare pentru a evita un animal, însă a pierdut controlul maşinii şi a intrat în casa familiei, aterizând în dormitor. Acesta a produs daune în valoare de mii de dolari.

Accidentul s-a întâmplat doar cu 20 de minute înainte ca familia să ajungă acasă. În ciuda prejudiciului, familia este fericită că în momentul impactului nu se afla nimeni în dormitor, pentru că ar fi fost grav rănit sau chiar ucis.

Poliţiştii îl anchetează pe conducătorul auto şi încă nu ştiu dacă acesta consumase alcool. Şoferul a fost transportat la spital pentru a fi consultat, deoarece a avut doar câteva leziuni minore. 

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close