Antena 3 CNN Externe Nuntă în Maldive, transformată într-un coşmar tradiţional: Eşti un porc şi un infidel

Nuntă în Maldive, transformată într-un coşmar tradiţional: Eşti un porc şi un infidel

Nuntă în Maldive, transformată într-un coşmar tradiţional: Eşti un porc şi un infidel
29 Oct 2010   •   12:13

Ar fi trebuit să fie una dintre cele mai frumoase zile din viaţa lor. O nuntă în paradisul Maldivelor. Au filmat-o pentru a rămâne cu amintirea ei pe viaţă, însă vor descoperi cât de curând că au fost batjocoriţi. Doi turişti europeni, care au plătit sute de dolari pentru a-şi reînnoi jurămintele de nuntă pe o plajă din Insulele Maldive, au fost umiliţi fără să ştie de cel care oficia ceremonia tradiţională.

"Eşti un porc. Copiii pe care îi vei avea din acest mariaj vor fi nişte bastarzi", erau cuvintele pe care le auzea cuplul, care însă zâmbea şi aproba din cap în necunoştinţă de cauză. "Mariajul nu este unul valid. Nu sunteţi genul de oameni care puteţi avea o căsătorie adevărată. Unul dintre voi este infidel, celălalt este ateu", mai spunea maestrul de ceremonie.

Incidentul a avut loc la resortul Vilu Reef Beach and Spa, "o insulă luxoasă de smarald, un adevărat paradis", după cum se autodescrie. Printre serviciile hotelului se regăseşte şi reînnoirea jurămintelor "la apusul soarelui", pentru 1.300 de dolari, în pachet fiind incluse o ceremonie de o oră, o plimbare cu barca şi muzică tradiţională. Fotografiile, separat, pentru alţi 450 de dolari.

Ceremonia falsă


Hotelul şi-a oferit între timp cele mai sincere scuze pentru "atitudinea de neiertat" a angajatului. Conform The Independent, cel care a condus ceremonia era asistentul managerului responsabil pentru mâncare şi băuturi. El i-a jignit în mod repetat în limba locală Dhivehi.

Turismul este vital pentru Maldive, iar oficialii se tem pentru problemele pe care aceste imagini le va provoca. Ministrul de externe al ţării, Ahmed Shaheed, a declarat reporterilor că este "oripilat" de incident. "Dacă turiştii află despre umilinţa la care au fost supuşi, reputaţia arhipelagului va avea de suferit", a declarat şi Asociaţia Operatorilor şi Agenţilor tursitici din Maldive.



×
Subiecte în articol: Maldive nunta turism
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close