Antena 3 CNN Externe O actriță cunoscută, contaminată cu virusul Zika

O actriță cunoscută, contaminată cu virusul Zika

O actriță cunoscută, contaminată cu virusul Zika
15 Mar 2016   •   11:34

Actrița spaniolă Nerea Barros a contractat virusul Zika în Columbia, în perioada în care și-a promovat filmul "La Isla Mínima", relatează ziarul ABC, potrivit Agerpres.

Actrița a mărturisit că are virusul Zika într-un interviu acordat recent unei publicații spaniole. Artista, care a primit premiul Goya la categoria ''cea mai bună actriță'' pentru rolul din filmul 'La Isla Mínima' în 2015, joacă în prezent în serialul de succes 'El Príncipe'.

Nerea Barros a mărturisit că a contractat virusul în noiembrie în turneul de promovare realizat în Columbia. Ea se alătură astfel celor 37 de cazuri diagnosticate în Spania.

"Nu există tratament pentru virus. Este ca atunci când ai gripă: Paracetamolul nu ucide virusul, doar calmează simptomele. Boala trece destul de repede, dar virusul rămâne", a povestit actrița. "Se administrează un cocteil de medicamente. Dar cum este vorba de un virus cu care corpul nostru nu este obișnuit, el rămâne în organism mult timp. Eu am avut trei recidive", a explicat actrița.

Partenerul ei, comicul Juan Ibánez (El Hormiguero), a sprijinit-o în orice moment: "Suntem foarte precauți. Mai ales ca el să nu se îmbolnăvească, pentru că se transmite prin sânge", a asigurat Barros.

×
Subiecte în articol: actriţă Zika
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close