Antena 3 CNN Externe O britanică a murit de cancer de colon după ce medicii i-au spus că suferă de constipaţie

O britanică a murit de cancer de colon după ce medicii i-au spus că suferă de constipaţie

O britanică a murit de cancer de colon după ce medicii i-au spus că suferă de constipaţie
Sursa foto: Foto: Antena 1
de S.T.    |    29 Ian 2013   •   13:21

O femeie în vârstă de 66 de ani din Marea Britanie a murit de cancer de colon după ce medicii i-au spus că suferă de constipaţie, a declarat fiica acesteia, citată de Daily Mail, în ediţia electronică.
   
Maddy Pratt-Hooson a mers la spital de două ori pe săptămână timp de şase luni, plângându-se de dureri abdominale puternice. Dar de fiecare dată i s-a spus să nu se îngrijoreze şi a fost trimisă acasă.

"A fost la doctori diferiţi de la clinica locală timp de şase luni, dar nimeni nu a examinat-o corespunzător", afirmă fiica acesteia, Laura Hooson.

În cele din urmă, femeia a fost transportată de urgenţă la spital în miezul nopţii după ce a sunat-o pe fiica ei, în timp ce era în agonie. După alte zece zile, ea a fost diagnosticată cu cancer de colon, iar în mai puţin de patru săptămâni a murit din cauza unei tumori masive.
   
"Într-o noapte m-a sunat plângând, am chemat ambulanţa şi am dus-o la spital. Era 1 octombrie, dar abia pe 11 - după alte zece zile - a fost diagnosticată cu cancer de colon", a povestit aceasta. "Atunci ni s-a spus că nu se mai poate face nimic pentru ea, decât să i se asigure confortul", a adăugat ea.
   
"A suportat dureri inutile în ultimele şapte luni de viaţă din cauza neglijenţei sistemului public de sănătate din Marea Britanie şi cred că publicul ar trebui informat", a conchis ea.

Printre simptomele cancerului de colon se numără şi constipaţia sau diareea prelungită.



×
Subiecte în articol: cancer de colon britanica Marea Britanie
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close