Antena 3 CNN Externe O femeie a rămas fără mâini și picioare după ce s-a dus la clinică pentru o simplă examinare de rutină, în Franța

O femeie a rămas fără mâini și picioare după ce s-a dus la clinică pentru o simplă examinare de rutină, în Franța

O franțuzoaică s-a dus la clinică pentru o banală examinare la stomac însă tratamentul prescris greșit i-a schimbat viața cu totul, conform publicației 20 minutes.

O femeie a rămas fără mâini și picioare după ce s-a dus la clinică pentru o simplă examinare de rutină, în Franța
Sursa foto: Facebook
de Alexandru Negrici    |    20 Aug 2021   •   18:17

Femeia, care a lucrat în trecut ca asistentă medicală, a mers la un control periodic într-o clinică din Nimes, în Franţa. 

Ea contractase un virus care îi provoca probleme la stomac. 

În urma consultaţiei, medicii de la clinica unde femeia a mers pentru investigaţii au greşit schema de tratament care trebuia să îi fie administrat, ceea ce i-a schimbat viața femeii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În ciuda faptului că dosarul medical arăta negru pe alb că Stephanie era alergică la penicilină, medicii nu au ţinut cont de acest lucru. 

Ulterior, din cauza alergiei, femeia a intrat în şoc anafilactic. Au urmat luni cumplite pentru femeie, care a fost nevoită inițial la o operație care presupunea scoaterea sistemului digestiv care fusese afectat complet. 

Mai apoi, după câteva luni, medicii au luat decizia de a-i amputa toate cele 4 membre.

Destinul acesteia este cu atât mai cumplit cu cât femeia şi iubitul ei se pregăteau de nuntă înainte de cumplitul eveniment care i-a schimbat întreaga viaţă: „Mi-am pierdut membrele, am ratat căsătoria, am rămas fără slujba”, a mărturisit Stephanie. 

Femeia în vârstă de 40 de ani se adaptează acum la noua ei viață cu o determinare incredibilă, reușind să îşi cumpere o casă din banii pe care i-a primit drept despăgubire de la Oficiul Naţional de Compensare a Accidentelor Medicale. 

Clinica a fost dată în judecată, iar acum judecătorii urmează să se pronunţe în acest caz.

 

×
Subiecte în articol: Franta
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close