Antena 3 CNN Externe O mamă care și-a pierdut fetița în timpul nașterii a primit un șobolan mort în locul trupului micuței

O mamă care și-a pierdut fetița în timpul nașterii a primit un șobolan mort în locul trupului micuței

Daniela și Daniel au așteptat cu nerăbdarea venirea pe lume a fetiței lor, însă din cauza unor complicații micuța nu a supraviețuit. Imediat după nefericitul eveniment, bărbatul a mers la morgă pentru a ridica corpul bebelușului.

O mamă care și-a pierdut fetița în timpul nașterii a primit un șobolan mort în locul trupului micuței
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    22 Mai 2021   •   12:46

A avut parte însă de un șoc uriaș. În cutia în care trebuia să se afle trupul neînsuflețit al copilului său, Daniel a găsit o pereche de mănuși din latex și un șobolan mort, potrivit stirileprotv.ro.

“Cei de la spital ne-au dat un șobolan mort. Le solicit să ne dea fata”, a fost mesajul postat de una dintre rudele părinților devastați de durere.

Reprezentanții spitalului și-au cerut scuze familiei bebelușului decedat și au transmis că au deschis o anchetă internă. Cu toate acestea, potrivit rapoartelor oficiale, trupul neînsuflețit al fetiței nu a fost încă găsit.

„Tot ceea ce cer este dreptate și trupul copilului meu, astfel încât să-i ofer o înmormântare creștinească”, a spus Daniel în presa locală.

Familia îndoliată a depus plângere împotriva spitalului.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close