Antena 3 CNN Externe Băiat de nouă ani, victimă a bullying-ului, i-a mărturisit mamei sale că nu mai vrea să trăiască. Imaginile au stârnit un val de furie pe internet

Băiat de nouă ani, victimă a bullying-ului, i-a mărturisit mamei sale că nu mai vrea să trăiască. Imaginile au stârnit un val de furie pe internet

O mamă din Australia și-a filmat băiețelul de nouă ani care plângea și spunea că vrea să moară, după ce colegii de școală l-au batjocorit din cauza înălțimii.

Băiat de nouă ani, victimă a bullying-ului, i-a mărturisit mamei sale că nu mai vrea să trăiască. Imaginile au stârnit un val de furie pe internet
Sursa foto: Pixabay.com
20 Feb 2020   •   19:52

Quaden, băiatul de nouă ani, suferă de o formă de sindrom Down. Din cauza staturii foarte mici, acesta a fost batjocorit de colegii de școală care i-au pus mâna în cap ca unui câine și au râs de înâlțimea lui. 

Copilul a izbucnit în lacrimi și a început să îi spună mamei că nu mai vrea să trăiască. Mama băiatului a postat video-ul pe Facebook și a mărturisit că Quaden a mai încercat să își ia viața.

Femeia a vorbit și despre importanța unei educații solide a copiilor, pentru a evita astfel de incidente, care pot avea urmări tragice. Conform acesteia, școlile ar trebui să învețe tinerii depre persoanele cu dizabilități și cum trebuie tratate. 

În video-ul de peste 6 minute copilul suspină și spune în repetate rânduri că vrea să moară. Utilizatorii Facebook au fost revoltați de imaginile devastatoare și au postat comentarii de susținere pentru mamă și fiu. 

×
Subiecte în articol: sinucidere copil
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close