Antena 3 CNN Externe Omul care a refuzat să cadă pradă depresiei. Gestul lui a impresionat zeci de mii de oameni

Omul care a refuzat să cadă pradă depresiei. Gestul lui a impresionat zeci de mii de oameni

Omul care a refuzat să cadă pradă depresiei. Gestul lui a impresionat zeci de mii de oameni
Sursa foto: Foto: YouTube
13 Iul 2012   •   14:10

Un bărbat din New York City a găsit o metodă inedită de a înfrunta depresia şi de a-şi face prieteni. El a postat afişe în tot oraşul cu numărul său de telefon şi un mesaj simplu: "cine vrea să vorbească despre absolut orice să mă sune. Jeff, un tip foarte singur". Mii de oameni din întreaga lume au răspuns iniţiativei.

Afişele lui Jeff au provocat o reacţie în lanţ în întreaga lume. Când a postat mesajul, americanului nici prin cap nu-i trecea că acesta va avea un impact atât de mare. Bărbatul nu vroia decât să treacă peste durerea unei relaţii eşuate.

Jeff a primit telefoane de la mii de oameni din întreaga lume. Americanul a primit sprijin din cele mai neaşteptate locuri. "Un bărbat din Arabia Saudită m-a sunat şi mi-a spus 'poţi să fii singur în deşert sau în Times Square' "

Acum, rolurile s-au inversat. Jeff îi încurajează pe cei care îl sună. Fiind impresionat de numărul mare de oameni care i-au răspuns la mesaj, Jeff a strâns o parte din conversaţiile avute într-o carte în speranţa că, astfel, va oferi consolare celor care se simt singuri.


×
Subiecte în articol: depresie singuratate
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close